måndag 26 juli 2010

Amsterdamski

I dag var Jenny in på Anne Franks hus/museum. Medan blev Klara misstagen för att vara en hora. En man kom fram till henne och frågade "How much?". Klara trodde att han menade entrén till museét och hon svarade 8,5 euro. Mannen bara kollade på henne och gick därifrån. Vad han menade med "How much?" får vi aldrig veta.

I dag har vi traskat runt i den del som inte representerar det syndiga Amsterdam (droger, sex och jävligt mycket med godsaker). Vi gick längsmed kanaler, på soliga gator och satt och drack kaffe/thé på ett mysigt fik. Ganska fin kontrast till det innersta Amsterdam.

Just nu sörplas det smått på Heineken (enligt Klara piss och vatten) och snart ska vi ut.

Tot ziens!

2 kommentarer:

  1. Jaha. Inte ens 85 spänn var hon värd?

    SvaraRadera
  2. jag vill ha ett värdigt avslut på denna spännande följetong som jag levt så slaviskt efter de senaste veckorna. ett storslaget FFuF-special vill jag ha. samt en utvädring från båda parter om hur det tyckte resan i helhet var, vad har ni tagit lärdom av, fick ni ut något av resan mer än träffa lite ströfolk, har ni utvecklats som personer och lärt er mer om er själva, är alla italienare dum i huvudet som man kan tro? lite top 5 listor. kanske ett diagram över hur minnesvärda städerna var i jämförelse med era förväntningar. jag vill ha rubbet!

    SvaraRadera