måndag 12 juli 2010

Country Club Castelfusano

Det är namnet på var vi nu befinner oss. Vi blev rätt förvånade över hur stort stället är. Då vi anlände tog receptionisten Manuel med oss i golfbilen för en rundtur i området. Här finns bland annat två olika pooler, två restauranger, supermarket, tennisplaner och en helskotta massa bungalows. Ja, vi bor i bungalows! Supermysigt.

Just nu sitter Jenny och försöker återhämta sig från gårdagen medan Klara fortfarande sussar sött. Efter lite vin begav vi oss till "The chillout area" vilket nu hade blivit "Party out area". Det blev några öl till och dansande till dåliga remixer av kända låtar, samt en hel del tysk dansmusik.

Liten follow-up från gårdagen! Vi sov på ett hostel nära Roma Termini, och begav oss kring 9-10 på morgonen ut för att se allt vad som finns att se. Efter att ha sett Pantheon, Colosseum, Forum Romanum, Spanska trappan och en massa mer, samt traskat i stekande sol och ätit gelato (Italiens glass är så jävla superior!) begav vi oss cirka 7 timmar senare åter mot Termini för att åka ut till denna relaxort. Känns skönt att efter mycket bärande och korta vistelser på varje plats spendera ett par dagar här och bara ta det lugnt.

I dag vankas maximalt stekande kring poolen. I kylen ligger ännu en vinflaska, så vi får se vad kvällen har att bjuda på.

Cividiamo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar